Pom-pom és a Star Wars találkozása

Pom-pom és a Star Wars találkozása

Bejáró tipp:
Vedd át saját bejáró füzeted vagy töltsd le online és nyerj szuper ajándékokat!

Füzet letöltése További infók

A mindenféle kedves mesehősök nem csak ilyen hatalmas házfalakon tűnhetnek fel, hanem ha szemfülesek vagytok az utcákon is megtaláljátok őket, akár térdmagasságban is. Ezek a matricák, rajzok sokszor egy-egy művész ideiglenes akciójaként kerülnek ki, és bár nem “hivatalosan” díszítik az utcákat, nagyon szerethető részei lesznek hamar a városnak. Nem olyan régóta – 2018 tele óta […]

A mindenféle kedves mesehősök nem csak ilyen hatalmas házfalakon tűnhetnek fel, hanem ha szemfülesek vagytok az utcákon is megtaláljátok őket, akár térdmagasságban is. Ezek a matricák, rajzok sokszor egy-egy művész ideiglenes akciójaként kerülnek ki, és bár nem “hivatalosan” díszítik az utcákat, nagyon szerethető részei lesznek hamar a városnak.

Nem olyan régóta – 2018 tele óta – tünedeztek fel 0036mark műveiként Budapest utcáin a magyar népmesék és rajzfilmek kortalan szereplői. Pom-pom, Vizipók, a Mézga család tagjai, a Doktor Bubó szereplői, Disney hercegnők, de egy vicces csavarral mind kicsit más bőrébe is bújva.

Ha a környékbeli utcákon sétáltok, a Semmelweis utcában több helyen is és a Vitkovics Mihály utca elején is ismerős alakokra bukkantok. Felismeritek őket, hogy kik lehetnek? Milyen mesefigurák milyen filmes karakterekkel keverednek? Kicsit nosztalgikusak is a rajzok, úgyhogy az idősebb generáció is segíthet a megfejtésben 🙂 Ha rajtatok múlna, ki kerülne ki az utcákra ilyen kis matricákon, ki a kedvenc mesehősötök, aki színesíteni tudná a várost?

Ez is érdekelhet

To top